SKAL DU UD OG SUSE, SÅ KIG IND TIL SLAGTER KRUSE

Aktuelt

Nytår:

Snacks
(til dronningens nytårstale)
Store flæskesvær med krydder dip

Forret:
Kold dampet torsk med røget torskerogn, ”sat” æggeblomme, sprøde rødbeder,
bacon, capers, peberrod, syltede perleløg, sennepscreme og karse.
Brød og smør.

Hovedret:
Rødvinsbraiseret kalvekæber med Pom.Aanna , (kartoffel i lag),
syltede svampe, glaseret perleløg, jordskok chips, rødvinsglace, krydder æbler
og brøndkarse
(kalvekæberne er super møre med masser af smag og lige til at gå til)

Dessert:
Pære Belle Helene a la Rikke:
Vanilje pocheret pære med vaniljeparfait, chokoladesauce,
salt maltgrene, pistacienødder og skovsyre

Snacks og 3 retter kr. 333,-

Tilkøb nytårs menu:
Foie gras terrin med syltede blommer, portvinsgelé,
ristede hasselnødder, kørvel og sprød brød.
Kr. 75,- pr. cov.

Ostetallerken med 3 danske Unika oste med spændende tilbehør
og rugbrødschips
Kr. 65,- pr. cov.

Nytåret er på alle måder årets fest, og vi har i år gjort det let for dig at invitere gæster hjem til den store aften. Vi tilbyder en spændende menu, som matcher forventningerne til årets sidste aften.
I skal kun sørge for at opvarme og anrette menuen efter anvisninger fra Rikke
Let og lige til, det kan IKKE gå galt!

Afhentning af nytårsmenuen tirsdag d. 31.12 mellem kl. 12.00 -14.00 i butikken
Levering efter aftale.

Mindst 2.cov.
Sidste bestilling torsdag d. 19.12. kl. 12.00

Julefrokost:

Julefrokost (dag til dag)
Marineret- eller kryddersild med hjemmelavet karrysalat
½ æg med rejer, mayo og karse
Slagter Kruses leverpostej med bacon og hjemmesyltet svampe
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
1 slags ost med tilbehør
Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 165,- pr. cov. Excl. Brød og smør.
Mindst 6 cov.
(skal bestilles mindst dagen før)

Julefrokost (den store).
Marineret- eller kryddersild med hjemmelavet karrysalat
Fiskefrikadelle med hjemmerørt remoulade og citron
Laksetatar med æbler, capers og peberrodscreme
Slagter Kruses julemedister med Sønderjysk hvidkål og surt
Hjemmelavet kalvesylte med bagte gulerødder og rørt sennep
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
2 slags oste med tilbehør
Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 235,- pr. cov. Excl. Brød og smør
Mindst 6 cov.
(skal bestilles mindst 2 dage før)

Tilkøb din julefrokost:

Hjemmelavet stegt sild i eddike: 20,-
Hjemmelavet karrysild med creme fraich og gulerødder: kr. 18,-
Æg med rejer kr. 25,-
Røget ål med ægge stand kr. 45,-
Hjemme gravad laks med æbler og dildcreme kr. 28,-
Æbleflæsk kr. 25,-
Mørbrad a la creme kr. 48,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 25,-
2 slags oste med tilbehør kr. 45,-
Brød, smør og fedt med grever kr. 18,-
(skal bestilles mindst 2 dage før)

Gourmet julefrokost (tapas, buffet eller 9 retters menu)
Fløde peberrodssild med sprød rugbrød
Blinis med røget makrelrilette, radiser, capers og purløg
Kold dampet torsk med sprøde rødbeder, serranoskinke, grillede kartofler, vagtel læg, tomat og sennepscreme
Tatar med chilimayo, løg, kartoffelchips, ”sat” æggeblomme og karse
Røget andebryst med syltet pærer, dadler og krydderurte salat
Æbleflæsk a la Rikke med salat, bacon, syltet perleløg, rosenkål, sprødt brød og brøndkarse
Braiseret svinekæber med tørret frugter og portvin
Gammel Knas på salat med appelsinsirup og salte mandler
Jule trifli med ris a la mande, brunkager og amarenabær

Pris pr. cov. Kr. 335,-
Mindst 8 cov.
(bestilles mindst 3 dage før)

Bruger vejledning følger med.
Alle elementerne er klar
Du skal bare lune og samle.
Let og lige til.

ALLE vores julefrokoster skal hentes i butikkens åbningstid med mindre andet er aftalt.
 Ønskes levering aftales en pris.
Har du/ I andre ønsker, så tag en snak med Rikke.